De kinderen van de zon

De kinderen van de zon zijn in aantocht. Ze hebben gouden gezichten en ogen waarin de sterren schitteren, zij hebben hun plaatsen ingenomen en staan klaar om naar de aarde te gaan.

Het zijn zij die helder weten en door aardse sluiers heen kijken. Iedere waan en illusie zullen zij wegvegen alsof het spinrag op de struiken was. Maak de weg vrij, want ik hoor het ruisen van hun zachte voeten.

De kinderen van de zon zijn in aantocht. Ze hebben het woord waarheid op hun lippen geschreven staan en er is geen façade of leugen die standhoudt voor hun doorvorsende blikken.

De kinderen van de zon zijn in aantocht. Kijk eens hoe wakker en sterk ze over de velden komen, het zijn net korenaren zo rijzig en stralend, uit hen zal een nieuwe mensheid ontstaan.

Uit hen zal een mens ontstaan die weet waar zijn afkomst ligt, hij zal de sterren gedenken ieder uur dat hij ademhaalt, maar hij zal zijn ziel in de aarde planten, en de aarde zal hemelse vruchten dragen.

De kinderen van de zon zijn in aantocht. Laten we daarom terugkeren in de armen van de aarde, laten we weer de liedjes neuriën die boven de aarde hangen waar de roerloze dieren staan.

Laten we weer roerloos worden als de dieren en de dingen. Laten we weer stil zijn en zingen. En laten we ons weer de aloude namen herinneren die in de sterren geschreven staan.

De kinderen van de zon is geïnspireerd door een tekst uit “Starseed” van Rebecca Campbell

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: