Webinars

23/12/21: ‘GEEF MIJ DE WOORDEN EN DE KRACHT’

De betekenis van Etty Hillesum voor deze tijd

Etty Hillesum. Ze stierf als jonge vrouw (29) in Auschwitz aan de uitwassen van een onmenselijk regime. Maar haar stem, die opklinkt uit haar dagboeken, toont dat het leven in haar nooit ophield, dat ze nooit ophield de schoonheid van het leven te zien, de schoonheid van een bestaan als mens doorheen alle licht en donker. Ze wilde een pleister op vele wonden zijn. In onze tijd kan Etty ons leren wat het betekent om mens te zijn en hoe wij – door de keuzes die wij maken – het leven in ons nooit verliezen, maar juist steeds hoger laten opvlammen als een kaars in een winternacht. 

Doe mee met mijn Zoom webinar ‘Geef mij de woorden en de kracht’: de betekenis van Etty Hillesum voor deze tijd. Donderdag 23 december 19.30. Meld je aan via lichtbrengers@gmail.com. Kosten voor deelname: € 10,00.

25/11/21: ‘ZIENDEROGEN WORDT HET LICHT’

Ontdek het lichtwezen dat je bent.

Het houdt zich nog verscholen. Je moet stil worden om het te horen. Je moet nergens naar zoeken om het te vinden. Het komt van binnen, als een rimpeling die een golfslag wordt. Het komt met vele lichtrimpelingen, het opent zich tot vele stralende ogen. Het licht dat in je woont wil de wereld in. Voel je het ook?

Doe mee met mijn Zoom webinar op donderdag 25 november om 20.00. Meld je aan via lichtbrengers@gmail.com. Kosten voor deelname: € 7,50.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: